Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

27 Листопада – Чорна п'ятниця! Приготуйтеся заздалегідь!

05 Ноября, 2015
Коментувати

63c70df7d3113b532c9d110720c99b17

Ви коли-небудь були в магазині, який оголосив 70-відсоткові знижки? Якщо так, то ви знаєте, як важко протиснутися крізь ажіотажний натовп і встигнути купити хоч щось, не кажучи вже про ті речі, які вам справді сподобалися. Їх розхопили ті, хто швидше, спритніше, щасливіше.

Так ось, BlackFridaySaleв онлайні - це те ж саме. Відмінність лише у тому, що ноги вам ніхто не віддавить. В іншому ж доля одна – хапатися за залишки розкоші… Ну, чи збирати вершки, якщо підійти до діла правильно. А як правильно? Ми навчимо! Чорна П'ятниця у США стане нашою!

Декілька порад

a 72147502275 Щоб не схибити на BlackFridaySale, потрібно ретельно підготуватися. Воно того варте – адже завдяки божевільним знижкам ви зможете заощадити до тисячі доларів! Ось кілька порад, які допоможуть вам замовити найкраще за неймовірно низькими цінами:

  • визначтеся з інтернет-магазинами та збережіть їх у закладках;
  • заздалегідь поцікавтеся про бонуси, які магазини планують запровадити. Інформацію надає офіційний сайт Чорної П'ятниці;
  • Зберіть кошик. Вам не потрібно буде імпульсивно підбирати речі, зі сльозами стежачи за розмірами, що стрімко зникають. Просто натисніть: "Замовити". І хай плачуть інші!
  • Carter's;
  • Gymboree;
  • Crazy8;
  • Zulily (іграшки).

І найголовніше – не проспіть! Рівно о 23:59 з четверга на п'ятницю за Київським часом стартує Вона – Чорна п'ятниця в Америці 2015. Ну як же можна спати, коли всі довкола купують брендові речі та гаджети майже задарма?!

Дешеве – ще дешевше

Ще одна приємна новина. Компанія OrderWorld робить дешеві речі ще дешевшими! У шаленому хаосі мегазнижок, якими нагороджує нас Чорна П'ятниця 2015 у США, є один вагомий мінус. Доставка в Україну обходиться в копієчку, адже доведеться сплатити за транспортування замовлення з кожного (!) магазину, в якому ви вирішили щось придбати. А деякі американські продавці взагалі відмовляються відправляти товар в Україну і приймати українські банківські картки.

Компанія OrderWorld пропонує послуги посередника між вами та американськими інтернет-магазинами. Ми просто поєднуємо всі ваші замовлення в одну посилку, оформляємо доставку, вирішуємо питання з митницею. Таким чином, ви платите за одну доставку замість десяти (або скільки ви собі вже цікавих магазинів наглядали?). Насолоджуйтесь шопінгом, а не рутиною! Усього за 10% від загальної суми замовлення ми вирішуємо всі проблеми з доставкою товару з Америки.

Де найгарячіші пропозиції?

Найкращі знижки зазвичай представляють великі та престижні магазини. Ось кілька із них.

  • Amazon

Чорна П'ятниця на Amazon - це зібрання найкращих пропозицій за спокусливо низькими цінами. На сайті можна ознайомитися з розділом, присвяченим дню всіх шопоголіків. Звісно, знижки до 97% тут зустрічаються щодня, тому можна подумати, що Чорна П'ятниця на Амазоні панує вічно. Але саме 27 листопада ціни досягнуть своєї найнижчої планки. Дешевше – лише безкоштовно.

На сайті можна переглянути електроніку та побутові прилади. Зменшиться вартість і авторських продуктів Amazon – смартфона та електронної книги.

  • Ebay

Не оминуть знижки та шанувальників американського ресурсу Ebay. Чорна П'ятниця потішить їх низькими цінами. Щоправда, не на все, а на певні категорії товарів. Наприклад, минулого року дуже дешевими були міксери KitchenAid.

Чорна П'ятниця на Ebay – це приємна можливість шопінгу, під час якого не варто забувати про безпеку. Ретельно підбирайте рітейлера (краще вибирати зі статусом Topratedseller). А краще довірити це нам, сервісу розумних покупок OrderWorld.

  • 6pm.com

NineWest - мінус 70%, SteveMadden - за 50 доларів, Converse - за 29,99 $ ... Ні, не фантастика, а Чорна П'ятниця 6pm! Час ходити у брендовому взутті.

Що вигідно купувати?

Вигідно купувати все. Але беззмінними лідерами продажів є електроніка та побутова техніка. Класична знижка складає 60-70%.

amazonss 1

Сумна нотка у загальній радості. Якщо ви плануєте отримати «задарма» ексклюзивну новинку від Apple, то у вас нічого не вийде. Зате попередні моделі можуть подешевшати. Найпопулярнішим гаджетом «яблучка» у Чорну п'ятницю є iPodTouch.

А ще кожній жінці просто потрібна брендова сумка Furla! Тим більше – за такі кумедні гроші.

Шопінг – для чоловіків!

Шопінг – слово, від якого більшість чоловіків починає конвульсивно здригатися. Але тільки не до Чорної П'ятниці! Тільки уявіть – ви зможете придбати набір інструментів Dewalt і при цьому не витратити на нього всю зарплату. А як приємний бонус побалуйте себе покупкою SonyPlaystation (і дитини заодно).

До речі, про дітей

Чорна П'ятниця – це реальна можливість одягнути дітей у американські речі і при цьому не витратити на це фантастичну суму грошей. Знижки у дитячих інтернет-магазинах – до 70%. Саме час запастися куртками, сукнями та брюками для свого чада. Ось місця, в яких проводитиметься Чорна П'ятниця:

А практичне дитяче взуття, яке справді відслужить маленькій непосиді весь сезон цілим і неушкодженим, можна знайти на сайті 6pm.

Купуйте із задоволенням! Ми надаємо гарантію на цілісність замовлення та своєчасність доставки. Побалуйте себе та своїх близьких дешевими, але такими чудовими американськими речами.

PS Як? Ви проспали Чорну П'ятницю? Не час зневірятися - попереду Кіберпонеділок!

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся