Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Речі та взуття бренду New balance зі США

29 Июля, 2016
Коментувати

Бажаєте оформляти замовлення на офіційному сайті бренду New balance з Америки? На жаль, зробити це для мешканців СНД складно. Якщо у вас немає друзів у США, значить доведеться скористатися послугами спеціальних сервісів, які займаються такими послугами професійно.

Разом із компанією OrderWorld процес буде простим та приємним. На сторінках інтернет-магазину продається найновіше взуття, одяг, аксесуари. Купити будь-яку річ можна, заплативши мінімальний відсоток вартості. Усього за 10% співробітники компанії самостійно оформлять усі документи на митниці в США та Україні, якісно запакують посилки та доставлять за вказаною адресою в Україну.

Характеристики сайту

На сторінках інтернет-магазину можна придбати одяг, взуття та аксесуари в розділах:

  • Men – речі для сильної половини людства;
  • Women - жіночий одяг;
  • Kids – речі для найменших;
  • Custom shoes - дозволяє сформувати американські кросівки New balance такими, якими ви хотіли б їх бачити і оформити замовлення;
  • Experience NB — тут розміщена інформація про технології, що використовуються, існуючі новинки.

Сторінка Custom shoes – це унікальний розділ. Ви можете створити ексклюзивний дизайн, ймовірність повторення якого дорівнює нулю. Унікальність – це принцип New balance (made in USA). Купити спортивне взуття, речі та аксесуари за допомогою компанії OrderWorld просто. Головне - не прогаяти свій шанс!

На сайті є знижки. Для того, щоб їх отримати, необхідно зареєструватися та підписатися на новини компанії. Усі замовлення приймаються для обробки 24 години на добу. Проте відправлення можливе лише у будні дні.

Оплата товарів здійснюється за допомогою банківських карток, білінг-адреса яких зареєстрована в США. Щоб здійснити покупку, клієнтам достатньо сплатити вартість лоту на українську банківську картку компанії. Після цього співробітники переведуть необхідну суму на платіжний засіб, зареєстрований в Америці, та викуплять товар. Після цього американські кросівки New balance чи інші товари із сайту привозяться на склад, розташований у США. Там вони упаковуються та переправляються на Україну.

Власний дизайн

Якщо ви хочете створити власний дизайн кросівок на сайті, вам потрібна реєстрація. Зробити це може кожен. Потрібно просто заповнити відповідні поля, керуючись інструкціями.

Після того, як авторизація пройшла успішно, можна переходити до розділу Custom shoes, вибирати модель та надавати їй індивідуального дизайну. Для цього розроблено спеціальний конструктор. Він дозволяє змінювати колірну гаму, наносити написи, що сподобалися. Результат зберігається.

Щоб замовити New balance з Америки, необов'язково створювати модель з нуля. Можна використовувати варіанти, які раніше були збережені іншими користувачами. Щоб переглянути їх, просто перейдіть на вкладку Design Gallery. Посилання на створений проект зберігається в особистому кабінеті. Саме її ви надаєте співробітникам компанії OrderWorld. Термін виготовлення створеної моделі дорівнює 10 дням.

Чому OrderWorld

Існує багато подібних сервісів. Зрозуміло, що у клієнта виникає питання, чому він має звертатися саме на сайт нашої компанії. Тут все просто:

  • наші складські приміщення розташовані не тільки в США, а й в Англії, Італії та Німеччині. Ви можете робити покупки у будь-якому магазині за кордоном;
  • ми гарантуємо мінімальний відсоток вартості покупки;
  • компанія формує збірні замовлення - їх доставка обходиться вдвічі дешевше при транспортуванні речей окремо;
  • Сервіс бере на себе зобов'язання щодо повернення та обміну покупок.

Просто скиньте посилання із інтернет-магазину New balance. Кросівки із США, як і інші товари, будуть доставлені максимально оперативно.

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся