Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Спортивне харчування із США

29 Июля, 2016
Коментувати

Коли ви востаннє бачили якісне та недороге спортивне харчування в Україні? Можете не ритися в пам'яті - такого просто немає останніх 5 років. У спеціалізованих магазинах представлений або продукт за завищеними цінами, або зроблений у темних підвалах працьовитими, але трохи непрофесійними китайцями. То що тепер, любителям заліза віддавати за здорові добавки всю зарплату? Ну вже немає! Ми знаємо, як викрутитись із цієї ситуації! Давайте не платитимемо гроші черзі посередників, а відразу спробуємо замовити спортивне харчування зі США. Так буде дешевшим.

Чи дешевше?

Давайте рахувати. Не називатимемо бренди – візьмемо продукти середньої якості. Отже, у вуличних магазинах України спортивне харчування коштуватиме приблизно стільки:

  • 4,5 кг сироваткового протеїну – 3-4 тис. грн. (магазини спортивного харчування штатів той самий продукт пропонують ціну 112- 120$);
  • 500 г передтренувального комплексу – 700-800 грн. (В Америці цей же бренд коштує 20-23 $);
  • 225 г креатину – 460 грн. (На американському сайті виробника - 15,5 $).
  • робимо покупку (у нас є представництва у США);
  • оплачуємо замовлення американською карткою;
  • доставляємо його власним транспортом, мінімізуючи вартість доставки;
  • розуміємось з митницею;
  • доставляємо товар безпосередньо на вашу адресу;
  • за необхідності, здійснюємо обмін чи повернення.

Економія виходить значною. Але не забувайте про суму доставки - близько 25-30 $ за 3 кілограми. Тому спортпит з Америки вигідно замовляти дорогий та легкий: амінокислоти, жироспалювачі тощо. Багато веб-сайтів – наприклад, www.bodybuilding.com, надають знижки та подарункові купони при замовленні на певну суму. Дешеве спортивне харчування прямо з американських інтернет-магазинів – це реально!

Як замовити?

Наша держава неоднозначно ставиться до покупок спортивних добавок із-за кордону. Деякий час навіть існувала заборона на ввезення. Зараз купити спортивне харчування в Америці можна офіційно, але немає жодної гарантії, що ваше замовлення до вас дійде. Тому покладіться на волю випадку - або перекладіть відповідальність за доставку на OrderWorld. Ми знаємо, як вигідно та без затримок доставити товар з Америки до України.

Просто скиньте нам посилання з офіційного сайту на потрібні позиції, і ми:

…І робимо все це лише за 10% від суми замовлення! Це набагато вигідніше, ніж набивати кишені посередників, які накручують ціни у 2-3 рази. При цьому ви знаєте, що отримуєте дійсно оригінальний товар від американського виробника. Жодних підробок, жодних затримок! Здоров'я має бути доступним. Ми робимо все, щоб ви вживали найкращі спортивні добавки.

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся