Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Sephora: косметика та парфумерія із Франції

29 Июля, 2016
Коментувати

Як часто траплялося так, що ви заплатили за косметичний засіб чи парфум значну суму, а вони виявились підробкою? З цією проблемою рано чи пізно стикається кожна жінка. І тим образливіше, якщо це була ваша улюблена туш або парфум, який коштує не малих грошей. Саме тому сьогодні все частіше багато хто звертається до зарубіжних інтернет-магазинів. Вони дають гарантії та займаються продажем оригінальних засобів від світових брендів. Один із них, це Sephora.

Основні особливості

Незалежно від того, куди ви звернетеся в Україну, до роздрібної мережі чи інтернет-магазину, вони навряд чи зможуть запропонувати вам такий величезний вибір товарів. На сайті Sephora замовити можна найгарячіші новинки, знайти кошти зі знижкою, акційні пропозиції, обмежені серії товарів та багато іншого.

Sephora працює понад 40 років і за цей час встигла стати популярною. У каталозі є засоби від світових брендів, а також зроблені під власною торговою маркою для чоловіків та жінок. Незалежно від виробника, під час виготовлення використовуються лише високоякісні компоненти. Усьому цьому є підтвердження, які пред'являються на першу вимогу.

«Сефора», це:

  • декоративна косметика – більше сотні найменувань, серед яких можна знайти пудру та тіні, блиски для губ та помади, рум'яна, олівці та багато іншого;
  • парфуми - авторські аромати, які можна купити практично за безцінь. Вони обходяться набагато дешевше навіть з урахуванням доставки, ніж купівля в магазинах України;
  • засоби для догляду - вони допоможуть зберегти привабливість, відновити водний баланс шкіри, позбутися запалень, жирності є окремі серії для волосся;
  • професійні засоби для манікюру, педикюру;
  • гребінці-фени та інші гаджети.
  • подарункові набори;
  • розпродаж.

Усі товари виготовляються у Франції. Офіс та виробничі потужності розташовані в Парижі. Завдяки високій якості, розкішним ароматам і сумісності косметики, що доглядає, з різними типами шкіри, Sephora стала більше, ніж просто косметикою. Це всесвітньо відомий бренд, продукція якого вважається елітною.

А що ж ціни

На Sephora можна замовити товари, які коштуватимуть як копійки, так і досить пристойно. Все залежить від новизни колекції, лінійки коштів, знижок, що діють, і розпродажів.

На сайті можна знайти унікальні подарункові набори. І що найприємніше – їх ціна буде у 2, а то й у 3 рази менша за вартість, яку запитують за них в Україні. Є тут і повсякденні рішення, якість яких не зрівняється з аналогічними за вартістю товарами від інших виробників.

sephora.com1

Переваги покупки

На Sephora купити будь-який засіб дуже вигідно і не тільки через відсутність націнок. Замовлення на офіційному сайті дає інші переваги, а саме:

  1. 100% якість та справжність товару.
  2. Великий асортимент.
  3. Товари і для жінок, і чоловіків.

Жодних підробок чи шлюбу. Сервіс ретельно стежить за якістю, адже на кону – їхня репутація. Щодо каталогу, то такий великий вибір доступний не на кожному торговому майданчику. Зайшовши на сайт Sephora, ви зможете переконатися, що підібрати косметику або парфуми собі зможе навіть найбільша прихильність.

Співпраця з OrderWorld

Як не сумно, але прямих постачань із Франції на Україну немає. Компанія OrderWorld була організована спеціально для того, щоби спростити покупки з-за кордону для всіх жителів країни. Вам потрібно просто скинути посилання на товар нашому менеджеру, а решту ми зробимо самі.

Ви оплачуєте товар, заповнюєте форму зі своїми особистими даними, і вуаля - всього через 14-20 днів обласкана в мріях туш або парфуми доставлені безпосередньо до вас додому. Ми беремо на себе турботи про оформлення замовлення, переказ грошей на рахунок магазину, митні питання.

З OrderWorld отримати бажану річ просто!

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся