Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Кращі зарубіжні інтернет-магазини взуття

29 Июля, 2016
Коментувати

Українська зима приносить із собою не лише радість від першого снігу та новорічних свят, а й нові проблеми, причому з кожним роком все суттєвіші. Адже треба одягнути і взути себе, а сімейним парам ще й дітей, а ціни на зимові речі не перестають дивувати, у найгіршому значенні. Щоб придбати більш-менш практичні чоботи без натяку на вишукування, які прослужать більше 1 сезону, потрібно викласти 1–2 середні зарплати. А ось любителькам елегантного взуття і зовсім доводиться туго — коштує воно цілий стан. Ось такі реалії демонструють українські магазини, причому вітчизняні виробники чомусь не є винятком. Але є альтернатива, про яку багато хто не здогадується. Це інтернет-магазин взуття із США.

Як не парадоксально, замовити чоботи чи туфлі безпосередньо від американського виробника набагато вигідніше, ніж викласти велику суму за сумнівну якість ринкового взуття. Так Так! У це складно повірити і можна довго і болісно доводити догми і вибудовувати теореми, а можна просто взяти та й подивитися ціни, якими спокушають інтернет-магазини взуття зі США.

eBay.com

Торговий майданчик є найпопулярнішим міжнародним ресурсом у всьому світі. Платформа пропонує такі переваги:

  • величезний асортимент на будь-який смак;
  • наявність стоку та взуття б/в;
  • можливість попросити значну знижку продавця.

eBay.com – унікальне місце. Мабуть, лише тут широкий асортимент можна назвати як перевагою, і недоліком. Вибір настільки величезний, що на пошук потрібної пари може піти доба. Складнощі створюють і постійні оновлення. Тому на роботу із сайтом піде чимало часу.

Є ще кілька мінусів. Це відсутність повернення, можливе нерозуміння продавця та висока вартість доставки. Все це можна вирішити, скориставшись послугами компанії OrderWorld. Ми перевіримо якість товару на місці та оптимізуємо доставку таким чином, щоб максимально знизити її ціну.

Amazon.com

Теж міжнародна платформа, але з деякими особливостями:

  • виключно стік;
  • підвищена безпека угод;
  • наявність перевірених приватних продавців.

Тут ви можете зустріти практичні та доступні моделі Reebok, Timberland тощо. Ексклюзив зустрічається рідко.

Zappos.com

Дочірній ресурс Amazon, тому тут можуть траплятися аналогічні позиції, але з дивовижними знижками до 80-90%. Тут можна вигідно купити практичну пару для повсякденного носіння.

6PM.com

Інтернет-магазин взуття з Америки, який спеціалізується переважно на продукції для спортивного та світського життя.

Yoox.com

Тут представлене люксове взуття для справжніх леді. Gucci, Miu-Miu, Prada і т. д. Є й продукція середнього сегменту, але її небагато.

Shiekhshoes.com

Для тих хто шукає бюджетний варіант. За низьких цін якість і дизайн цілком прийнятні.

RueLaLa.com

Якщо ви шукаєте великі знижки, цей сайт не для вас. А от якщо ви шукаєте якість за доступною ціною — заходьте!

Bluefly.com

Тут на вас чекає великий асортимент взуття гідної якості на будь-який гаманець. Є як стандартні, і люксові бренди.

NeimanMarcus.com

Люксове взуття із знижкою до 75%. Звісно, за 500 грн. ви тут навіть шкарпетки не купите, а ось брендову річ утричі дешевша – запросто.

Asos.com

Тут представлене недороге азіатське взуття. Переважно, ALDO, Free people і т.д.

Всі інтернет-магазини взуття з Америки та інших країн радують приємним поєднанням якості та ціни. Ось тільки доставку в Україну більшість із них не здійснює. Потрібен форвардер. Скористайтеся послугами сервісу покупок OrderWorld. Усього 10% від суми замовлення та ніякого занепокоєння!

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся