Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Доставка товарів з магазину Lacoste.com

29 Июля, 2016
Коментувати
Lacoste.com

Знаменитий логотип Lacoste знайомий кожному: крокодил із відкритою пащею. Бренд люблять у всьому світі, а тому прагнуть купити хоч одну одиницю стильного одягу. І вас цікавить доставка Lacoste зі США в Україну? Без проблем ми розповімо, як замовити. Тільки поговоримо трохи про бренд і дізнаємося, як все починалося.

Історія виникнення компанії

1927 ознаменувався тим, що чемпіон з тенісу Рене Лакост вирішив відіграти матч, одягнувши білу трикотажну сорочку. Йому здалося, що саме такий одяг буде комфортним і не обмежує руху під час змагання. Рене був не лише знаменитим спортсменом, а й сином промисловця. І ось у нього виникла ідея створити власний бізнес почати шити одяг. Головними вимогами Лакосту були стиль, гігієнічність та якість.

Вже через 6 років він вирішив кинути спорт та здійснити задумане. Першим елементом стали білі футболки Lacostepolo з популярним нині логотипом. Спочатку вони набули широкого поширення серед представників саме спортивного світу. Все завдяки своїм якостям: легкості, комфорту і простоті догляду (після прання вона не потребувала прасування). У майбутньому багато хто захоче отримати таку річ, але Рене про це ще не знав. У 1951 році Lacoste вирішили додати до класичних білих моделей ще й різнокольорові. Ось тоді і почався «бум» на покупку одягу від компанії, що стала знаменитою — її купували та носили у повсякденному житті.

Асортимент бренду

Незабаром компанія розширює асортимент і запускає виробництво кардиганів, светрів, окулярів, годинників та парфумерії. На взуття, яке випускалося компанією, чекала та ж доля, що й футболки поло — спочатку її визнавали лише спортсмени, але з часом популярність зростала, і люди відчули на собі всю красу модних кросівок, кед, мокасин і сланців.

Зараз Lacoste випускають одяг, призначений як для дорослого населення обох статей, так і для дітей. Уявіть собі: першу сорочку пошили понад 80 років тому, а вона досі є візитною карткою бренду.

Пропозиція для справжніх цінителів

Набридли підробки, які не просто не відрізняються особливою якістю, але й стоять, як оригінал? Тоді ресурс OrderWorld радий запропонувати послугу доставки товарів із офіційного сайту компанії. Щоб здійснити замовлення, виконайте такі пункти:

  • зайдіть на www.lacoste.com і скопіюйте посилання на товари, що цікавлять;
  • заповніть форму, яка знаходиться на сторінці компанії OrderWorld, та в поле вставте посилання;
  • вкажіть додаткові характеристики, наприклад, колір товару та розмір;
  • надішліть форму нам;
  • заплатіть вартість товару, доставку та комісію у розмірі 10 % від ціни замовлення;
  • чекайте на посилку (від 14 до 20 днів).

Поєднання ділового стилю, аристократизму та розкутості – у цьому весь Lacoste. Доставка в Україну - це чудова можливість замовити речі прямо з офіційного сайту знаменитого виробника і при цьому не переплачувати.

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся