Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Доставка лиж, сноубордів та одягу для заняття зимовими видами спорту

20 Ноября, 2017
Коментувати

Час планувати зимову відпустку!

До «снігового сезону» залишилося не так багато часу, тому починати потрібно зараз: вибрати гірськолижний костюм, дістати із засіків сноуборд чи лижі, оцінити їхній стан, зітхнувши, що потрібно замовити нові.

У цій статті ми зібрали максимально багато корисних порад для новачків та професіоналів. Допоможемо з вибором одягу та обладнання, розповімо, де купувати і як отримати справді якісний товар за розумні гроші.

Коли надумали поміняти старі, заржавілі труби на дуже зручні та економічні пластикові, варто звернути увагу на магазини, які знають у цій справі. Серед безлічі, можна виділити ІНЖПЛАСТ, в якому представлений дуже широкий спектр труб. В ingplast.ru пластикові труби найвищої якості.

Ski clothing

Вибираємо правильний одяг для зимового спорту

Навіть якщо ви зовсім «чайник» у зимовому спорті та зібралися вперше покататися цієї зими, не варто піддаватися спокусі та їхати на курорт у хутрі. Шуби, дублянки та звичні нам синтепонові пуховики не тільки видають новачка, а й заважають отримати задоволення від процесу. Такі речі швидко намокають, стають важкими, та й взагалі протипоказані на курорті.

Правильний гірськолижний одяг має бути зручним, легким і функціональним (із заклепками, кишеньками, спеціальними кріпленнями тощо). Хмара для катання має бути багатошаровим:

  1. Перший: спідня білизна (сюди відносяться не лише бюсти та трусики, а й майки, лосини, футболки, шкарпетки). Його завдання – виводити вологу від шкіри, забезпечувати терморегуляцію. Must have №1 з цієї категорії: спеціальні шкарпетки з ущільненням та утепленням.

Порада: не надягайте під низ бавовняні речі! Так, цей матеріал приємний шкірі, але абсолютно не справляється з вологовіддачею і швидко намокає.

  1. Другий шар: утеплювач. Це светри, жилети, кофти, так звані нижні штани. Логічно, що одяг має бути теплим, наприклад, з флісу або з нетканим утеплювачем на зразок 3M Thinsulate або Polartec.
  2. Третій шар: захисний (верхній одяг). Сюди відносять лижний костюм, куртки та штани. При виборі дивіться на два показники: вологовипарюваність та водонепроникність. Перший показує, скільки пари здатні пропустити квадратний метр тканини за 24 години (у прославленої мембрани Gore-tex – від 12 тис.). Водонепроникність вимірюється в мм як опір тиску.

Звичайно, не можна забувати про аксесуари! Шапки, окуляри та рукавички відіграють не останню роль як зимовий відпочинок.

Бренди, варті уваги

З вибором речей все більш-менш зрозуміло, тепер розберемося, де можна купити те, що потрібно. Безумовно, ви можете вибрати будь-який одяг від невідомого виробника, але при недбалому ставленні до цього питання навряд чи вдасться випробувати справжнє задоволення від відпочинку. Якщо вже «замахуватися» на зимовий спорт, робити це треба з розумом. Отже, список всесвітніх фаворитів виглядає так:

  1. ROSSIGNOL – стильні речі, які здатні витримати будь-які нордичні морози. У бренду величезний вибір одягу першого та другого шару, а також є куртки, пуловери та светри для повсякденного носіння.
  2. BURTON - в першу чергу ми знаємо їх як виробника сноубордів, але треба віддати належне, що одяг BURTON теж дуже хороша.
  3. Moncler – бренд гірськолижних речей з особливою філософією.
  4. Descente – відома японська компанія із 50-річною історією. Якість виробництва підтверджується десятками міжнародних нагород.
  5. Sportalm – автентичний австрійський бренд, який відрізняється увагою до деталей та кожну колекцію зводить до рангу мистецтва.
  6. Degre7 – прославився безшовною білизною та нанотехнологічними куртками.
  7. Bogner – статусний одяг, який шиють за останніми трендами. Спеціальна лінійка одягу для спорту – Bogner Fire & Ice – призначена як для активних туристів, так і професійних спортсменів.

Отже, гірськолижний одяг підібраний, переходимо до найцікавішого – пошуку спортивного обладнання.

snowboard

Найкращі у світі сноуборди

"Якщо сноуборд, то BURTON". Так кажуть обізнані люди. І з цим важко посперечатися. За 40 років виробництва компанія знайшла формулу ідеальної дошки, їх борди гнучкі та дуже чуйні. Одна з головних «родзинок»: кріплення на двох болтах, що дозволило значно зменшити вагу виробів. Дошки BURTON виготовляються за багатошаровою технологією із застосуванням високоміцного пластику ABS.

Виробник HEAD пішов іншим шляхом. Їхні борди люблять за особливу жорсткість, адже саме це головний показник на високошвидкісному спуску. Ці сноуборди сподобаються фанатам карвінгу (стиль катання з різкими поворотами).

Говорячи про найкращих, не можна обійти стороною ROSSIGNOL та DC з їх якісними дошками. Згадаємо і FLOW – цей бренд визнано багатьма райдерами. Його співробітники проводять величезну роботу, удосконалюючи і так хорошу конструкцію. Базою для інновацій стають результати змагань, де спортсмени каталися на дошках FLOW.

Як вибрати лижі?

Вибрати пару лиж, яка вас задовольнить – непросте завдання. Це свого роду майстерність, заснована на рівні підготовки та практичному досвіді. Така тема заслуговує на окремий розгляд, ми ж за традицією розповімо про найкращі бренди, в яких впевнені на 100%. Це: ATOMIC, HEAD, LINE, ROSSIGNOL, VIST та Volkl.

Вибираючи спорядження, орієнтуйтесь на головний параметр – призначення:

  • RECREATION – прогулянковий бюджетний варіант, підходить для класичного та конькового ходу. Рекомендуємо купити новачкам.
  • BACK COUNTRY – туристичні лижі для екстремальних умов. Вибирайте їх, якщо збираєтесь їздити там, де немає спеціально обладнаної траси.
  • JUNIOR/KID – для підлітків
  • RACING – гоночні моделі, призначені для професійного спорту. Підходять для біатлону і двоборства, мають особливий тип ковзної поверхні.

Ski

Ексклюзивна пропозиція від OrderWorld

Тепер перед вами стоїть вибір: оформити замовлення самостійно (якщо продавець взагалі готовий доставляти в Україну), чи довірити це нам. У першому випадку ви ризикуєте:

  • нарватися на підробку;
  • значно переплатити.

Візьмемо знаменитий сноуборд BURTON Antler. На офіційному сайті він коштує 525$, що у переказі на гривні – солідна сума. Але ж в Україні його ціна близько 20 000 гривень! Різниця сама по собі суттєва, навіть без урахування того, скільки коштуватиме доставка товару зі США .

Компанія OrderWorld – за якість та справедливі ціни! Зробіть онлайн-замовлення, вибирайте будь-які бренди, які ми згадали у статті – всі ризики та зобов'язання ляжуть на наші плечі.

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся