Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Beach Bunny Swimwear. Маленькі шматочки тканини для леді з великими амбіціями

29 Июля, 2016
Коментувати

Про що мрієте ви, коли захоплює дух від думок про довгоочікувану відпустку? Ліниві плавні хвилі, що обволікають жагою спекотних пригод промені сонця, улюблений коктейль у руці. І, звичайно ж, ви бездоганна, розкішна жінка. Для того щоб стати воістину ідеальною, ви починаєте підготовку до запальних веселощів задовго до початку відпустки. Обгортання та креми, спортзал та дієта – все це варте того, щоб виділитися з натовпу однакових і нічим не примітних жінок. Бажаєте виграти у битві за максимальну кількість чоловічих захоплених поглядів услід? Beach Bunny – купальники, які розбещують уми елегантністю із вкрапленнями перчинки.

Beach-Bunny-SwimwearПляжна мода не для нудних жінок

Дизайнерка Анджела Читтенден зробила неможливе. Вона змогла зробити пікантні форми Дженніфер Лопес, Кім Кардаш'ян та Сальми Хайєк ще більш апетитними. Її купальники – ось що допомогло зіркам з'явитися світові у своєму спокусливому у житті вигляді. Напевно, навіть фотографії знаменитостей у стилі «ню» не викликали б подібного фурору, як це зробило одяг у купальники Beach Bunny Swimwear. Що не дивно – адже флюїди сексуальності виходять ізсередини. Тільки уявіть себе в одному з дизайнерських комплектів – і вже при одній думці про своє тіло, завуальоване драпірованою тканиною та дорогоцінними вставками, ви відчуєте потужний заряд чуттєвої енергії. А що вже казати про те, якщо ви справді одягнете Beach Bunny Swimwear?

"Легендарні грайливі трусики з дратівливим драпіруванням, мереживне достаток, ідеальні лекала і щось невловиме, перчинка", - так каже дизайнер, що подарувала розкішним жінкам світу цього можливість купити купальники Beach Bunny. Твори її тим паче цінні, оскільки їх створювала жінка, яка сама 6 років виходила на подіуми у купальниках світових брендів – і жодного разу не залишилася задоволеною. Жоден комплект не зміг виконати її вимоги щодо поєднання елегантності та сексуальності. Якщо один купальник переходив слизьку межу вульгарності, то іншому бракувало спокуси. Зрештою, Анджела сама вирішила стати дизайнером, щоб показати світові, які мають бути воістину розкішні купальники.

Тепер ефектні леді намагаються замовити Beach Bunny відразу ж після того, як відгримить чергова колекція. Вони готові віддавати добрі гроші за ті переваги, якими наділені купальники:

  • - Чуттєвий дизайн;
  • - Тканини та мереживо найвищої якості. Для купальників використовується неоприн, для спідньої білизни – шовк;
  • - велика кількість дорогоцінних вставок;
  • - Кращі контури для бездоганних форм.

Звичайно ж, можна довго розписувати і розкладати по полицях нескінченну спокусу, за яку варто замовити Beach Bunny. Але краще - один раз переглянути каталог, щоб зрозуміти без слів. Ці купальники може носити лише впевнена жінка, яка вміє отримувати від життя насолоду. І ця жінка – ви! Купуйте Beach Bunny - подаруйте собі незабутню відпустку. Адже ви дійсно гідні цього, чи не так?

Як замовити Beach Bunny Swimwear в Україні?

images56 Здавалося б, у сучасному світі купити щось не становить особливих проблем. Але не тут було – американський інтернет-магазин не працює з Україною. Що ж тоді робити? Невже час, витрачений на підготовку до відпустки, і виснажливий годинник у спортзалі минув заздалегідь? Ви справді залишите дивовижну ідею купити Beach Bunny в Україні? Звичайно ж ні! Адже для здійснення будь-яких бажань по доставці американського товару ми існуємо – сервіс розумних покупок Orderworld.

Ви вже підібрали собі розкішний купальник під брендом Beach Bunny? Додайте до його вартості всього 10% - і ми позбавимо вас:

  • - від стомлюючих спроб перекласти інформацію в інтернет-магазині російською мовою (наші співробітники все вам пояснять);
  • - від необхідності шукати знайомих по всій Америці для того, щоб доставити Beach Bunny в Україну;
  • - від проблематичного переказу грошей на американський рахунок (США у більшості випадків не приймає розрахунки з українських карток);
  • - від роботи з несумлінними посередниками;
  • - від документального оформлення на митниці.

Усі ці турботи візьмемо на себе ми, оскільки повністю виправдовуємо свою назву – сервіс розумних покупок. Вам достатньо:

  • - Надати нам посилання на купальники Beach Bunny;
  • - зробити оплату на наш рахунок – у гривнях, за курсом ПриватБанку;
  • - зачекати купівлю 14-20 днів.

Найважче заняття – це очікування. Але представляти весь цей час своє тіло, яке незабаром вишукано доповнить брендовий купальник - приємно. А ще приємніше - те відчуття, коли насправді одягнений новенький комплект перевершить всі ваші очікування. Скопіюйте посилання на розкішний купальник прямо зараз - надайте сонцю ваше тіло в його найкращому вигляді.

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся