Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Asos: 850 брендів з усього світу на 1 сайті

29 Июля, 2016
Коментувати

Сьогодні кожен, хто хоч трохи знайомий зі світом моди, знає, що таке Asos. Назва інтернет-магазину не сходить з вуст модниць і модників, які люблять тішити себе обновками і виділятися з натовпу. На www.asos.com можна купити справді шикарні речі, в яких легко відчути себе королем чи королевою. А ще сайт дозволяє заощаджувати.

Швидкість доставки, розумна вартість, оригінальність – творці знали, чим залучити аудиторію. Крім того, тут є речі від понад 850 брендів з усього світу. Чи це межа мрій шопоголиков?

Що можна замовити на сайті

Тут можна знайти речі різних стилів і придбати модні:

  • курткою або піджаком;
  • брюками чи джинсами;
  • кросівками чи черевиками;
  • туфлями чи кедами;
  • кофтами чи спідницями.

Кожен створює собі той стиль, що йому подобається. А найприємніше, що ви можете комбінувати товари з різною вартістю і від різних брендів. Це може бути речі японського, в'єтнамського, американського, турецького виробництва. Проте всі вони обов'язково якісні – саме так сайт підтримує свою репутацію. В інтернеті важко знайти негативний відгук про продукцію з Asos.

На www.asos.com розроблено зручну навігацію, за допомогою якої легко зорієнтуватися в будь-якому розділі. А скориставшись фільтром, ви одразу можете знайти потрібний товар.

А що з доставкою

Сайт працює з міжнародними компаніями-перевізниками. Однак, з Asos доставка в Україну не передбачена. І все ж, вихід зі становища завжди є - компанія OrderWorld привезе до вас додому потрібний товар. А перед цим ми:

  • отримаємо його на своєму складі в Америці;
  • перевіримо ще раз посилку і надійно запакуємо її;
  • відправимо до України;
  • вирішимо всі питання з митницею.

І за все це візьмемо лише 10% від вартості вашого замовлення. Вам потрібно просто скинути менеджеру посилання на товар, що сподобався, і оплатити його. А далі ми робимо самі.

Погодьтеся, робити покупки таким чином набагато вигідніше, ніж робити це у звичайних магазинах. Ніяких переплат, гарантована оригінальність товарів та можливість замість однієї кофточки тут, купити дещо там — це лише мала частина того, що чекає на вас разом з OrderWorld. Замовляйте та будьте модними!

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся