Оформити замовлення
ow.com.ua
ЗамовленняВхід
Меню
Відстежити замовлення

Alpha Industries – життя у стилі мілітарі

11 Июля, 2016
Коментувати

57 років тому американське Міноборони наказало непомітній компанії Альфа Індастриз модернізувати армійські куртки. Реалізація задуму настільки сподобалася навченим воякам, що Alpha стала генеральним розробником військової амуніції та порадником з поліпшення обмундирування. Цим фірма займається й досі.

У 70-ті роки Alpha Industries залишила незначні надлишки товару, і керівництво прийняло рішення розпродати їх на «громадянці». Саме цей момент став ключовим – народилася якісно нова, унікальна компанія з виробництва одягу. Дизайнери, надихнувшись фурором, розпочали зосереджену розробку лінійки у стилі «мілітарі». Сьогодні Alpha Industries шиє військову форму, а заразом і одягає всю «громадянку», включаючи дітей та собак.

Кредо брутальності

За 95% успіху компанія зобов'язана своїм речам, які стали легендою. Це пальто, жилети, брутальні пуховики та куртки Альфа Індастріаз. Уявляєте, наскільки якісним має бути одяг для військових, щоб саме Міністерство оборони США дало добро? Так от, цивільні речі – такі ж міцні та добротні. Людина, одягнена в Alpha Industries, - це людина вільна у всіх сенсах: її рухи ніщо не обмежує, їй комфортно та тепло в будь-яких умовах. Саме тому бренд уподобали байкери та екстремально активна молодь. Ще б! Від Alpha Industries за версту віє мужністю, викликом, протиставленням себе усьому світу.

Різниця між армійською та цивільною серією – у маркуванні. Речі для армії позначені однією смугою, а громадянського ринку - трьома.

Alpha Industries у Німеччині

У Німеччині також налагодили виробництво "альфа-бренду". Тут шиють одяг мілітарі, що знаходиться на межі стилю кежуал. Відмінні риси – світлі тони, використання кольорової шкіри, накладок та екстраординарних деталей. До речі, при пошитті курток німецька філія використовує водонепроникні тканини, не схильні до впливу вогню.

Для жінок була випущена пілотська куртка, але біло-рожевого кольору. Найбільш традиційний варіант для жінок - морський бушлат з погонами.

Шиє Alpha Industries та для дітей. Хлопчика неодмінно порадує справжнісінька генеральська куртка, а дівчинку - яскрава приталена парку. "Тепер ми точно як солдати!".

Як відрізнити бренд?

Чим відоміший бренд, тим більше у нього підробок. Давайте навчимося розпізнавати оригінальні куртки Alpha Industries. На справжньому одязі мають бути:

  • 3 легендарні смуги;
  • нашита емблема на рукаві, кишені, крупнозубчастій мідній блискавці;
  • матеріал – щільний та важкий. Хто пробував навпомацки армійську форму, той знає;
  • чорно-білий етикетку.

Але це все можна перевірити при покупці як реального часу. А що робити, якщо ви хочете зробити замовлення в інтернет-магазині? Звичайно, набагато спокійніше купувати безпосередньо з офіційного сайту www.alphaindustries.com – але, на жаль, американці не передбачають доставку в Україну. І можна на свій страх і ризик замовляти у сумнівних посередників, або звернутися в компанію OrderWorld. Ми вже все передбачили!

Комфортна доставка

Просто скиньте нам посилання на речі, що сподобалися з сайту www.alphaindustries.com. І за 2-4 тижні вони будуть у вас. А все тому, що компанія OrderWorld – це:

  • власні склади та банківські картки у США;
  • налагоджена доставка товарів з Америки до України;
  • професійна упаковка та дбайливе експедирування вашого замовлення;
  • митне оформлення;
  • відповідальність за доставку.

Ми допоможемо вам розібратися з іноземним інтернет-магазином та підібрати потрібний розмір. Займаємося доставкою Alpha Industries з Америки чи Німеччини в Україну від А до Я. З нами ви можете купувати у будь-якому куточку світу – всього за 10% від загальної суми замовлення. Вирушайте у віртуальний шопінг із компанією OrderWorld!

Залишити коментар
Имя *
Email *
Текст відгуку *

На даний момент немає коментарів

Приєднуйся